Αρβανίτης: «Θα είμαστε στο πλευρό του Άρη»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου, μίλησε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Μονότερμα», μετά τη συνάντηση που είχε με ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνάντησή του με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη: «Ήταν πολύ ωραία η συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη. Πήγε πολύ καλά. Ήταν εκεί πολλά στελέχη του ΑΣ, εμείς ως συνδυασμός θέλουμε να είμαστε δίπλα σε όλα τα σωματεία της πόλης, ειδικά στους Ερασιτέχνες και σε αυτό το πλαίσιο ξεκινώντας από τις συζητήσεις μας με τον Ηρακλή, έφτασε η ώρα και του Άρη. Ο κ. Ψηφίδης ενημέρωσε τον κ. Ταχιάο για το τι κάνει ο ΑΣ Άρης, κατέθεσε και κάποια αιτήματα φυσικά, που εννοείται εφόσον εκλεγούμε θα είμαστε δίπλα στον σύλλογο. Ήταν μια πολύ ωραία και ζεστή κουβέντα, μιας και ο κ. Ταχιάος είναι Αρειανός και ξέρει πράγματα. Είχε κάνει μια μελέτη να γίνει ένα Αθλητικό πάρκο στη Νέα Ελβετία, που θα συνδεθεί με την περιοχή του Κεραμουργείου. Θέλουμε να γίνει κι ένα μεγάλο πάρκινγκ δίπλα στον κεντρικό πυρήνα του μετρό και είναι γενικότερα μια πολύ καλή ιδέα που θέλουμε να την τελειώσουμε. Θα βοηθήσει πολύ τον Άρη».

Για την μεταβίβαση του Αλεξανδρείου στον Ερασιτέχνη Άρη: «Ο κ. Ταχιάος ταυτίζεται με την άποψη του Άρη για το θέμα του «Αλεξανδρείου». Θα στηρίξει με την γνωμοδότησή του τον Άρη, θεωρώ επίσης εγώ πως είναι πολύ αδικημένος στο κομμάτι αυτό ο σύλλογος και η άποψή του κ. Ταχιάου είναι ότι συμφωνεί με την πρόταση του ΑΣ στην Πολιτεία, προκειμένου να έρθει το γήπεδο στα χέρια του Ερασιτέχνη Άρη».

Για το πάρκινγκ στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είναι ένα αίτημα, που η ΠΑΕ Άρης για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της θέλει να το κάνει πραγματικότητα. Όλοι μας είμαστε υπέρ του να βρεθεί μια τέτοια λύση. Θα πρέπει να το κάνουμε για να διευκολύνουμε τους φιλάθλους της ομάδας να έρχονται και να φεύγουν με ασφάλεια από το γήπεδο».

Για την φετινή χρονιά της ομάδας μπάσκετ του Άρη: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε σε καμία περίπτωση. Νιώσαμε όλοι μια ανακούφιση για το ότι η ομάδα δεν μπλέχτηκε σε αρνητικά σενάρια, όμως ο Άρης δεν είναι για να παίζει για να σωθεί. Είναι κάτι που η διοίκηση πρέπει να το φροντίσει και να το λύσει, ώστε να μην ξανασυμβεί. Δεν πρέπει καν να το συζητάμε αυτό. Μια χρονιά και εφόσον δεν έχει το χρονικό περιθώριο να κάνει έναν καλύτερο σχεδιασμό, πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον χωρίς το ban».

Για τον γιο του και την καριέρα του ως τερματοφύλακας: «Είναι καλά, έχει ξεπεράσει τον άσχημο τραυματισμό που είχε τον Μάιο. Έπαιξε πολλά παιχνίδια με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης φέτος στη Γ’ Εθνική και είναι χαρούμενος που έχει επιστρέψει στον Άρη».