Καμπερίδης: Νωρίς ακόμη για να αξιολογηθεί η κλήρωση, ιστορική η Ντινάμο Τιφλίδας

 

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στον Α’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Dinamo Tbilisi.

 

Σχολιάζοντας στο www.arisbc.gr το αποτέλεσμα της σημερινής (11/07) κλήρωσης, ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης ανέφερε:

«Τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά πρόωρο να αξιολογηθεί η κλήρωση των Προκριματικών του Basketball Champions League, καθώς όλες οι ομάδες και πολύ περισσότερο εμείς, βρίσκονται στη φάση διαμόρφωσης του ρόστερ. Έτσι η όποια πρώτη εκτίμηση γίνεται με κριτήριο την περυσινή σεζόν ή τη γενικότερη παρουσία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

Η Dinamo Tbilisi είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γεωργία, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας. Η περυσινή πορεία στην Ευρώπη δεν ήταν η καλύτερη, αλλά το γεγονός ότι δείχνει να κρατάει μεγάλο μέρος του κορμού της, την καθιστά επικίνδυνη, καθώς τη χρονική περίοδο που γίνονται οι αγώνες οι ομάδες δεν έχουν πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Βεβαίως, όπως προανέφερα για να έχει βάση κάθε αξιολόγηση, θα πρέπει να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα παιχνίδια».