Αναχωρεί για την Ρωσία ο Άρης

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει σήμερα με προορισμό την Ρωσία, εκεί όπου αύριο (στις 7 μ.μ) θα αντιμετωπίσει την Νίζνι  για την  δεύτερη προκριματική φάση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα (24/09) νωρίς το μεσημέρι για τη Ρωσία, όπου αύριο (25/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Nizhny Novgorod, στο πρώτο παιχνίδι για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Οι “κίτρινοι” θα “πετάξουν” στις 13:25 από την Αθήνα, όπου βρίσκονται από χθες (23/09), με αρχικό προορισμό τη Μόσχα. Στη ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να φτάσουν στις 17:20 και στις 20:15 με νέα πτήση θα ταξιδέψουν για την πόλη Nizhny Novgorod, με προγραμματισμένη άφιξη στις 21:35.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (25/09) το πρωί στο «Trade Union Sport Palace», γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρίσκονται  οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».