Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Πρίντεζη στον Ολυμπιακό

Κανείς στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν είχε διάθεση για χαμόγελα μετά τη σημαντική νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας (75-88). Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη επισκίασε τα πάντα. Το γόνατο του υπαρχηγού των «ερυθρολεύκων» φάνηκε να γυρίζει και ο ίδιος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Η αποστολή ήταν αδύνατο να βρει νοσοκομείο για μαγνητική και έτσι η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα ξεκαθαρίσει σήμερα, με το που θα προσγειωθεί η αποστολή στη Θεσσαλονίκη (εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ).

Κανείς δεν μπορεί να πει οτιδήποτε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, αλλά στον Ολυμπιακό ανησυχούν για τα χειρότερα, δηλαδή για ρήξη συνδέσμων. Πάντως το γεγονός ότι το γόνατο του Πρίντεζη δεν είχε πρηστεί και το πατούσε είναι σημάδια που προσφέρουν λόγους αισιοδοξίας πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό και πως δεν θα έχει κοπεί ο σύνδεσμος.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει το συντομότερο γκαρντ για το κενό του Ντάνιελ Χάκετ. Στόχος είναι ο παίκτης να είναι διαθέσιμος το αργότερο στο ματς με τον Παναθηναϊκό στις 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ.