Σ.Σχορτσανίτης: “Δύσκολος χρόνος, δεν ήθελα να τελειώσω από έναν τραυματισμό”

Ο Άρης Γλυφάδας βράβευσε το Σοφοκλή Σχορτσανίτη και στο περιθώριο της εκδήλωσης ο σέντερ των Τρικάλων μίλησε στον Cosmotetv.

Για το ότι ο κόσμος τον επέλεξε να συμμετάσχει στο all star game: «Πάντα  χαιρόμουν, όταν βρισκόμουν σε All Star Game. Είναι η γιορτή του μπάσκετ. Δείχνουμε πόσο χαρούμενοι είναι που είμαστε κομμάτια του αθλήματος και βοηθάμε να έρθουν παιδιά στο μπάσκετ. Χαιρόμουν που το έβλεπα μικρός. Ελπίζω μέσα από αυτή τη γιορτή του μπάσκετ και όσα έχουμε καταφέρει στο μπάσκετ, να έρθουν παιδιά στο άθλημα».

Για την προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς: «Θέλει προσπάθεια. Πρέπει να ρίξω κιλά. Ήταν δύσκολος χρόνος. Έκλεισα έναν χρόνο από τον τραυματισμό μου. Θέλει δουλειά και προσπάθεια. Θα το κάνω σίγουρα. Δεν ήθελα να τελειώσω από έναν τραυματισμό».

Όσον αφορά για τον γιο του: «Χαίρεται. Θέλω να τον βλέπω να χαμογελάει».

Για τη νίκη της Εθνικής επί της Αμερικής το 2006: «Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν μία καταπληκτική ομάδα με καταπληκτικά παιδιά. Έχω μεγαλώσει με αυτά τα παιδιά. Ήταν τιμή μου που ήμουν σε αυτή την ομάδα. Ήταν τρομερό το συναίσθημα στο τέλος του παιχνιδιού και χαίρομαι που το μοιράστηκα με άτομα που εκτιμώ πολύ».

 

Για την αγάπη που του δείχνουν τα μικρά παιδιά: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να τιμήσω  την προσπάθεια των παιδιών και των γονιών τους που τα στηρίζουν . Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο και χαίρομαι που ο κόσμος το καταλαβαίνει».