Ντούβιερ: «Ενθουσιασμένος που θα έρθω στον Άρη» (audio)

Ο Άρης ανακοίνωσε σήμερα κι επίσημα την απόκτηση του Μπράις Ντούβιερ και ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στον Arena FM και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα. Το νέο απόκτημα των κίτρινων, όπως είπε, αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη. «Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται, μίλησα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, μου είπε για την ομάδα , ο Άρης είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση με πολύ κόσμο παθιασμένο, με φιλάθλους που την αγαπούν την ομάδα. Οπότε αυτό είναι συναρπαστικό και θέλω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα  στην προσπάθεια που κάνει”.

Για το αν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Βόννη: «Θα είμαι αύριο στη Θεσσαλονίκη , αλλά δεν είμαι σίγουρoς αν θα είμαι στην αποστολή και αν θα προλάβω. Είμαι σε καλή φόρμα καθώς προέρχομαι από μία ομάδα με αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ιταλία. Συμμετείχα στις προπονήσεις άρα είμαι σε καλή κατάσταση αλλά θα εξαρτηθεί κι άλλους παράγοντες”.

Για τις ευχές που ήδη δέχεται από τους φιλάθλους που τον περιμένουν στον Άρη:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους φιλάθλους του Άρη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ , κάθε φορά που θα είμαι στο γήπεδο και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Θα προσπαθήσω κι εγώ να γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας που γίνεται για να χτίσουμε πάνω στην παράδοση και στην ιστορία που έχει”.

Ο Μπράις Ντούβιερ είχε επικοινωνήσει ήδη με τον Ομάρ Προύιτ που του έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον Άρη αλλά και τη Θεσσαλονίκη: «Με όποιον και αν μίλησα για την ομάδα μου είπε για τη μεγάλη παράδοση και για την πόλη που είναι όμορφη».

Όσο για τη θέση του, ως φόργουορντ-σέντερ:
«Μπορώ να παίξω και ως 4άρι και ως 5άρι μπορώ και να σουτάρω και αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα γιατί μπορώ να παίξω και με τους ψηλούς μακριά από το καλάθι και να σουτάρω και να τους βγάλω από τη ρακέτα αλλά και με τους κοντούς να τους τραβήξω μέσα στη ρακέτα. Έτσι μπορώ να βοηθήσω με διάφορους τρόπους την ομάδα».

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Arena FM: