Γιαννάκης: «Θα γινόμαστε ολο και καλύτεροι»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Ερωτηθείς για την κούραση και την διαχείριση του άγχους: «Μας απασχολεί η κούραση, αλλά αυτή είναι η ζωή του επαγγελματικού αθλητισμού. Πρέπει να μάθουμε να ξεκουραζόμαστε και να παίρνουμε πληροφορίες μέσα από την κούραση. Τα όνειρα των παιδιών δεν είναι να αλλάξουν επίπεδο είτε μαζί με την ομάδα μας ή αν βρουν κάποια άλλη ευκαιρία στο μέλλον; Άρα έχουμε κοινό στόχο. Φαίνεται ότι η ομάδα μου έχει άγχος, αλλά θα το χτίσουμε αυτό και θα γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Σχετικά με τη Νίμπουρκ: «Είναι μια δυνατή ομάδα στην έδρα της ασχέτως της ήττας που έκανε στην έδρα της. Στον αγώνα με τη Ναντέρ δεν ήταν εύστοχη. Το ότι πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ δείχνει ομάδα που θέλει να κερδίζει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να βελτιωθούμε στον τρόπο που παίζουμε, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος πρόσθεσε ότι: «Ρυθμό, λάθη και αμυντικά ριμπάουντ. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι που κάναμε με την ΑΕΚ, γιατί και αυτοί είναι επικίνδυνοι σε αυτό, όπως ελέγξαμε και τους αιφνιδιασμούς. Αυτό πρέπει να γίνεται συνεχώς και σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε να έχουμε κενά διαστήματα σε μεγάλο βαθμό, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας».