Όλα καλά με Γκιστ

Θετική κατάληξη είχε το θέμα με τον Τζέιμς Γκιστ για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να ενσωματώνεται τελικά με την υπόλοιπη αποστολή των «πρασίνων» για το τουρνουά στη Γαλλία.

Ο Γκιστ φαίνεται πως ξεπέρασε οριστικά το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ταξίδεψε στην Γαλλία για το φιλικό τουρνουά.

Ο Αμερικανός φόργουορντ περίμενε την υπόλοιπη αποστολή στη Ζυρίχη της Ελβετίας και επιβιβάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα για το Μιλούζ της Γαλλίας, όπου και θα διεξαχθεί το τουρνουά.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και μου έδωσαν άδεια αλλά και μου επεσήμαναν ότι θα είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν για να διεκπεραιώσω την υπόθεσή μου», σχολίασε αρχικά ο Γκιστ.

Ενώ, πρόσθεσε: «Λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων χρειάστηκε να μείνω κάποιες μέρες παραπάνω αλλά και πάλι υπήρξε κατανόηση από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ, στην ομάδα, χαρούμενος που θα συναντήσω τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την ομάδα μου».