Χώρισαν οι δρόμοι Παναθλητικού-Καφαντάρη

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθλητικού αποτελεί η Ελένη Καφαντάρη, αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

H συνεργάτιδα του Κώστα Κεραμιδά στην Εθνική Γυναικών οδήγησε τον Παναθλητικό στην 6η θέση της Α1 Γυναικών και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Καφαντάρη αναμένεται να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα της.

 

Η ανακοίνωση…

 

«O Παναθλητικός Goalbet «αποχαιρετά» με μεγάλη συγκίνηση την προπονήτρια του συλλόγου Ελένη Καφαντάρη η οποία αναμένεται να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της.

 

Η Ελένη την περσινή χρονιά οδήγησε τον σύλλογό μας στην μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του με την κατάκτηση της 6ης θέσης στη Α1 γυναικών. Ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι η Ελένη αποτέλεσε για πολλά νεαρά κορίτσια πρότυπο συμπεριφοράς και εργατικότητας ενώ παράλληλα μετέδωσε σε όλα τα κορίτσια ένα πλούσιο πακέτο γνώσεων και δεξιοτήτων βελτιώνοντας την καθεμιά ξεχωριστά και την ομάδα μας συνολικά σε όλα τα επίπεδα …

 

Είμαστε σίγουροι ότι το πιθανό νέο της ξεκίνημα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία κι ελπίζουμε πολύ σύντομα να καμαρώνουμε την πορεία της!

Καλή Τύχη Ελένη και … εις το επανιδείν!»