«Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ…»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Λεβαδειακός να είναι αδιάφορος αλλά όπως είπε θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται και ο «δικέφαλος» δίνει αυτόματα κίνητρο σε όλους για να διακριθούν.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στον ArenaFM 89.4:

«Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, βέβαια έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε, δεν έχουμε παρατήσει τίποτα και στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να δώσει το 100% διότι κρινόμαστε και για την νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους βαθμούς, ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτά τα  παιχνίδια άλλωστε είναι ιδανικά για να διακριθεί ένας ποδοσφαιριστής. Όλοι έχουμε μεγάλο κίνητρο όταν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ».

tsintotas2

Για την άδεια Τούμπα: «Σίγουρα μας ευνοεί, ο κόσμος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και θα νιώσουμε τόσο μεγάλη πίεση. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της Ελλάδος, όταν η ομάδα του ΠΑΟΚ χρειάζεται τους βαθμούς , ο κόσμος πιέζει και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σίγουρα αρέσει σε όλους να βλέπουν γεμάτα αυτά τα γήπεδα».

Ποιους θεωρεί πιο επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Από εκεί και πέρα έχει πολύ γρήγορος και καλούς ποδοσφαιριστές στα πλάγια, από εκεί επιτίθεται συνήθως ο ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τα πολλά σκαμπανεβάσματα: «Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά εγώ περιμένω τον ΠΑΟΚ να εμφανιστεί πολύ διαφορετικός την νέα χρονιά. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα ξεπεράσει τα προβλήματα του».

Για τις ομάδες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα: «Θα έλεγα ότι ξεχωρίσαμε εμείς, γιατί πραγματικά η χρονιάς μας ξεκίνησε πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι η ομάδα που ξεχώρισε είναι ο Πανιώνιος. Αυτό που έκανε φέτος είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλες ομάδες και θα βρουν σύντομα τον δρόμο τους».