«Να ματώσουν την φανέλα και ας χάσουμε…»

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μίλησε στον ArenaFM89.4 για την σημερινή συγκέντρωση για την κοπή της πίτας αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία του «δικεφάλου» αλλά και στον Ντίμιταρ Μπερμάτοφ

Όσα είπε ο Φιλώτας Πέλλιος στον ArenaFM89.4:

«Όλοι οι βετεράνοι είναι καλεσμένοι στην σημερινή συγκέντρωση, Ο Λούμπος Μίχελ δεν ξέρω αν θα έρθει αλλά θα επιδιώξουμε να έχουμε μια συνάντηση μαζί του. Κάθε μήνα είχαμε συνάντηση και με τον κ.Αγγελίδη, το ίδιο θέλουμε να γίνει και με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό : «Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ τελευταία, μόνο ευχάριστα δεν είναι. Καλές εμφανίσεις δεν έχουμε ,ενώ έχουν προκύψει και πολλά άλλα θέματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, άμα προσπαθήσουν αυτά τα παιδιά νομίζω ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, άμα το πιστέψουνε τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν και τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη. Αλλά πρέπει να ματώνουν για την φανέλα, και δεν το κάνουν μέχρι τώρα. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσουμε, θέλω να τους δω να αγωνίζονται. Είναι ξεφτίλα για το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι ο Ολυμπιακός 30 βαθμούς πάνω από όλους. Και να έχει και την διαιτητική εύνοια».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Απορώ πως δεν παίζει ο Μαλεζάς τόσο καιρό, νομίζω κάτι θα είχε σώσει. Τα παιδιά δεν πηδάνε στην φάση, δεν μαρκάρουνε. Προχθές παράδειγμα ο Βελλίδης και ο Κόστα δεν πηδήξανε, φάγαμε το γκολ από τον Ατρόμητο. Για να φτιάξεις μια ομάδα, πρώτα φτιάχνεις την άμυνα. Από εκεί ξεκινάνε όλες οι μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε ένα βασικό κορμό, δεν έχει αποκτήσει χημεία η ομάδα ,αφού κάθε βδομάδα παίζουν άλλοι. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Έχουμε ένα μεγαλομέτοχο ο οποίος βάζει τόσα λεφτά, είναι όλοι πληρωμένοι και πάλι δεν μπορείς να κάνεις μια καλή ομάδα και από την άλλη κάνεις αρνητικό ρεκόρ στα εισιτήρια».

Για το γεγονός ότι δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ: «Δεν μπορώ να καταλάβω και δεν δικαιολογώ τον Τούντορ για αυτό. Πρέπει να παίζει φουνατριστός μπροστά, αυτή είναι η θέση του, δεν μπορεί να τρέξει το παιδί. Τον βάζεις μπροστά, απασχολεί 2-3 ποδοσφαιριστές και αποκτάς κατευθείαν αριθμητικό πλεονέκτημα».