«Μην σκεφτούν να αδικήσουν τον Άρη μας…»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Γιάννης Ψηφίδης ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με της σημερινά γιορτή της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην γενική προσπάθεια που γίνεται.

Όσα είπε ο Γιάννης Ψηφίδης στον ArenaFM 89.4:

«Είμαστε σε μια δύσκολη θέση αλλά στα 102 χρόνια ο Ά.Σ Άρης πέρασε δυο παγκόσμιους πολέμους και πάρα πολλές δυσκολίες. Η σημερινή γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδάκια και ελπίζω να έρθει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται. Κοντά μας θα είναι και ο.Καρυπίδης με όλη την ομάδα αλλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης. Πρέπει να δείξουμε και προς την πολιτεία ότι τον Άρη δεν πρέπει να τον αδικήσουνε και δεν πρέπει καν να σκεφτούνε κάτι τέτοιο.

Ο δρόμος είναι ένα, η Φούτμπολ Λιγκ και δεν θέλουμε κανένας να μην το επιτρέψει. Η προσπάθεια μας είναι πολύ μεγάλη. Και δεν φταίνε πάντα άσχετη για την καθυστέρηση που υπάρχει. Μην ξεχνάτε τον μοιραίο άνθρωπο για τον Άρη μας, που είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Εξαιτίας αυτού γίνεται η καθυστέρηση. Θα είχε τελειώσει αυτό το θέμα.

Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε ,θα το κάνουμε και σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο . Αυτό σας το υπόσχομαι και στα το υπογράφω εγώ».