«Υπήρχε διαφορά απόψεων με τον Θεοδωρίδη, αλλά δεν έφυγε για αυτό»

Ο Χρόνης Αρετάκης, πρόεδρος του Α.Σ. Αγροτικού Αστέρα, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τις διαφορές που υπήρχαν με τον μεγαλομέτοχο Ηλία Θεοδωρίδη αλλά και τους λόγους που απομακρύνθηκε από την ομάδα.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Χρόνης Αρετάκης:

Αναφορικά με τα όσα έγιναν με τον κ.Θεοδωρίδη: «Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για κάποια πράγματα, αλλά όποιος νομίζει ότι έφυγε για αυτό ο κ.Θεοδωρίδης είναι αφελής. Ο κ.Θεοδωρίδης αποφάσισε να φύγει για τους δικούς του λόγους, που δεν ξέρω ποιοι είναι.

Ένας άνθρωπος πάντως που έχει κάνει τόσες επενδύσεις δεν μπορεί να έφυγε για 1931 ευρώ! Αυτά είναι δικαιολογίες και δεν τα πιστεύει κανένας νοήμον άνθρωπος. Ο Α.Σ. δεν έχει ανάγκη κανέναν, ήταν και είναι υγιέστατος ».

Για το χρέος της ΠΑΕ προς τον Α.Σ.: «Δεν υπάρχει χρέος, υπάρχει μια ετήσια οφειλή που δίνουν όλες οι ΠΑΕ στα Ερασιτεχνικά σωματεία . Αυτό το ποσό είναι κοντά στα 5.000 ευρώ και πάει ανάλογα με την κάθε χρονιά, με τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις».

Για τις οφειλές προς τους προπονητές: « Ο σύλλογος φέτος έκανε δυο καινούργια τμήματα  και αυτό είχε ως συνέπια να πιεστούν τα οικονομικά του Α.Σ. και να έχουμε κάποια οφειλόμενα.

Ο Αγροτικός Αστέρας σε ποια κατηγορία θα παίξει;

«Θα παίξει στην Γ’ Εθνική. Αν είχαν πουληθεί οι μετοχές ή δινότανε με οποιονδήποτε τρόπο, το επόμενο σχήμα θα την έτρεχε στην Β’ Εθνική. Από την στιγμή που δεν έγινε αυτό, η ΠΑΕ τελεί υπό εκκαθάριση και κινούνται οι διαδικασίες για να παίξει στην Γ’ Εθνική».

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Ηλίας Θεοδωρίδης;

«Όσο περνάνε οι μέρες μου φαίνεται όλο και πιο μακρινό αυτό το σενάριο».