«Περιμένω μια απάντηση»

Στον Arena FM 89.4 μίλησε ο βασικός χρηματοδότης της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Δράκος αναφορικά με την απάντηση που περιμένει από της ΕΠΟ αλλά και τις κινήσεις που έκαναν οι ίδιοι και οι άλλοι τρεις δευτεραθλητές της Γ Εθνικής(μεταξύ των οποίων και ο Άρης) για τη άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ .

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Αναφορικά με τις κινήσεις που γίνονται και με την απάντηση από την ΕΠΟ: «Εμείς κάναμε κάποιες ενέργειες αλλά ακόμα δεν έχω να σας πω κάτι για αυτό. Αλλά για να μην δίνουμε άσκοπες ελπίδες στον κόσμο αυτές οι ενέργειες μοιάζουν σαν τον επιθανάτιο ρόγχο».

Αναφορικά με την απόφαση-σκάνδαλο: «Εγώ δεν έχω την νομική κατάρτιση για να πω κάτι παραπάνω. Από μια αβλεψία της στιγμής για τα αυτονόητα, δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση στην απόφαση της 10ης Ιουλίου. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που αντέδρασαν σε αυτό, εκ των οποίων και ο κ.Γραμμένος ο οποίος αντιλήφθη καλύτερα από όλους ,το πως έχει το θέμα».

Εγώ αυτή την στιγμή θέλω να μιλάω μόνο για λογαριασμό του Καραϊσκάκη ,ο Άρης είναι ακέφαλος, κατά συνέπεια δεν μπορώ να πω κάτι. Οι δε άλλοι, μετάνιωσα που δέχτηκα να είναι κοινή η αίτηση και να κολλήσουν με μας. Προφανώς οι άλλοι δυο(Παναργειακός ,Κηφισιά) δεν πλήρωσαν το παράβολο για να έχουν δικαίωμα και κόλλησαν σε μένα για να πληρώσω εγώ το παράβολο. Για να μην κρυβόμαστε, το ενδιαφέρον για την άλλη κατηγορία αφορούσε μόνο τον Άρη και μας. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ, θα εξαντλήσουμε ότι έχει απομένει. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στους φίλους της ομάδας αλλά και στους ποδοσφαιριστές μας. Πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα»

Για το αν παίχτηκε κάποιο «παιχνίδι» από τις άλλες δυο ομάδες: «Μου είναι αδιανόητη η στάση του συνηγόρου τους…»

Για το αν υπάρχει ελπίδα να παρθεί το χαρτί και να προχωρήσει η υπόθεση: «Ο πρόεδρος της επιτροπής άφησε την εντύπωση ότι δεν θα είναι αρνητική η απόφαση. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο».

Στο τέλος ανέφερε :«Εγώ είμαι Άρης στο μπάσκετ από την εποχή του Γκάλη. Αν δεν σταματήσει αυτή η οχλοκρατία στον Άρη δεν θα πάει ποτέ μπροστά, Ο κάθε άνθρωπος που έχει την φιλοδοξία και αναλαμβάνει, γιατί επενδυτές στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει κανένας που να έχει κερδίσει σε τέτοιο επίπεδο. Είναι άνθρωποι που βάζουν χρήματα γιατί αγαπούν τις ομάδες τους ή για δικούς τους λόγους. όπως και να χει μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι δεν υπήρχε ένας εκπρόσωπος του Άρη. Θα μπορούσε να είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ή ο γραμματέας σε αυτή την εκδίκαση».