«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της volleyleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα εισιτήρια:

«Από χθες το μεσημέρι υπάρχει ένα εκδοτήριο στην Αριστοτέλους. Οι οιωνοί είναι εξαιρετικοί και θα είναι ένα ματς με πολύ κόσμο».

Για την συνάντηση με τους οργανωμένους:

«Στα παιδιά δώσαμε συγχαρητήρια σαν διοίκηση και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Έδειξαν αυτοσυγκράτηση και δεν υπήρξε καμιά αφορμή για οτιδήποτε. Οι ίδιοι οι διαιτητές έδωσαν συγχαρητήρια».

Για τον Γιώργο Ανδρέου:

«Ο Γιώργος Ανδρέου έχει την τρέλα που χρειάζεται, κυνηγάει το όνειρο του και θα πετύχει και δεύτερη φορά το όραμα του καθώς το έχει κάνει και με τις γυναίκες. Είναι δίκαιος, έχει όνειρα, στόχους και τα κυνηγάει. Ίσως είναι ο μόνος που έλεγε πως θα πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο όμως τώρα τον ακολουθεί ένας ολόκληρος λαός».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ έχει και το ρόστερ και το σταφ αλλά και την οργάνωση για να πετύχει το νταμπλ».

Για το τι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος:

«Ενδεχομένως η εξέλιξη του παιχνιδιού να δώσει την ευκαιρία για κάποιες προκλήσεις από κάποιους αθλητές. Δεν πρέπει να προκληθεί ο κόσμος γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να το τιμωρεί ο διαιτητής και όχι ο φίλαθλος. Δεν πρέπει να «τσιμπήσουμε» σε εριστικές συμπεριφορές».