«Οι εκλογές της ΕΠΟ ήταν κοροϊδία…»

Ο Διονύσης Ψωμιάδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τις εκλογές της ΕΠΟ και την εκλογή του Ευάγγελου Γραμμένου. Αναφέρθηκε επίσης στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Διονύσης Ψωμιάδης:

«Οι εκλογές ήταν κοροϊδία, ήταν σαν να μην έγιναν γιατί ξέραμε το αποτέλεσμα από πριν. Αυτό έγινε γιατί κάποιες μεγάλες δυνάμεις δεν ενδιαφέρθηκαν».

Θα μπορέσει να στρώσει την κατάσταση ο Ευάγγελος Γραμμένος: «Αν τον αφήσουν. Η ΕΠΟ είναι πολύ διαφορετικό όργανο από τις Ενώσεις. Αν τον αφήσουν θα έχει μια πολύ καλή πορεία αλλά είμαι σίγουρος πως δεν τον αφήσουν , γιατί κάτω στην Αθήνα δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, τους ενδιαφέρει πως θα γίνουν πρωταθλητές και πως θα πάρουν λεφτά».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα προσφυγικό σωματείο και προσπαθούν να το χαλάσουν. Δυστυχώς δεν επιτρέπουν Έλληνες πρόσφυγες και Έλληνες να παίξουν σε αυτή την ομάδα. Αυτός ο ανθελληνισμός θα καταστρέψει τα πάντα και θα καταστρέψει και τον ΠΑΟΚ. Τι παίκτες παίρνει ο ΠΑΟΚ; Παίκτες είναι αυτές; Ο ΠΑΟΚ σε πέντε χρόνια πήρε 12 τερματοφύλακες και έκανε 70 μεταγραφές , πως θα γίνει ομάδα»;

Δεν μπορεί ο Απόλλων Καλαμαριάς να βρίσκεται στο περιθώριο. Ευτυχώς που βρέθηκαν τα αδέλφια Καλαιτζίδη και γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. Πηγαίνω σε όλα τα φιλικά, πήγα και προχθές και εντυπωσιάστηκα».

Πήγατε να βοηθήσετε στον Απόλλωνα αλλά φύγατε: «Έφυγα σε 15 μέρες. Δεν άντεχα με αυτά που έβλεπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έφυγα για να προστατέψω και τον εαυτό μου και την «Απολλωνάρα».

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην ΕΠΣΜ;

«Ο πρόεδρος μάλλον θα είναι ο Δημητριάδης. Δεν σας κρύβω ότι ενδιαφέρθηκα αλλά γίνονται κάποιες που…. Βγάλανε ένα βούλευμα ότι ντεμέκ δεν μπορώ να πάρω μέρος. Γραμματέας λογικά θα είναι ο Σίσκος».