«Μπορούμε να φτάσουμε τα 2000 διαρκείας»

O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τους φετινούς στόχους του «δικεφάλου», την κίνηση των διαρκείας αλλά και την πρόταση του Γιώργου Καραμπέτσου για το θέμα των ξένων.

#stoiximan.gr

Διαβάστε εδώ όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ στον ArenaFM 89.4 στις20/9

Όσα είπε ο Κώστα Παϊσιάδης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Καραμπέτσου για το θέμα των ξένων: «Πιστεύω πως η πρόταση δεν είναι δίκαια. Ο Καραμπέτσος μπορεί και συμβιβάζει όλα τα μέτωπα αλλά τελικά ωφελείται ο Ολυμπιακός».

Για τους φετινούς στόχους του «δικεφάλου»: «O ΠΑΟΚ ετοίμασε και φέτος μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό . Όχι ότι θα μπορούσε να κάνει και κάτι διαφορετικό, όταν έχεις μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια για τρία συνεχόμενα χρόνια, μπορεί να κοιτάς μόνο την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει και το Λιγκ Καπ και το κύπελλο αλλά και για την πρόκριση από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην προετοιμασία όλα πάνε καλά, το κλίμα είναι άριστο και ο προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν μπει αρκετά νέα πρόσωπα και στο ρόστερ αλλά και στο προπονητικό τιμ».

Στο τέλος πρόσθεσε : «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει και νέα ρεκόρ φέτος και να ξεπεράσουμε τα περσινά διαρκείας που ήταν κοντά στα 1400. Πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε. Μπορούμε να φτάσουμε τα 2000 διαρκείας».