«Κάτω τα χέρια από τα γήπεδα του Ηρακλή»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η Βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα και τόνισε πως πρέπει να γίνουν κινήσεις και να προστατευτούν τα γήπεδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ανήσυχη. Δυστυχώς πρέπει να αναλάβουν οι υπεύθυνοι να λύσουν το θέμα. Εγώ προσπαθώ να κάνω μια επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Είμαι φίλη του Ηρακλή και αυτή είναι η ομάδα μου. Κινδυνεύει ο Γ.Σ και αυτό που πάει να γίνει θα βλάψει χιλιάδες παιδιά. Πως είναι δυνατόν τα 5.000.000 ευρώ να γίνουν 282.000.000 ευρώ. Δυστυχώς και η περιφέρεια δεν έκανε τίποτα. Το μπλόκαρε αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τα γήπεδα του Ηρακλή είναι τα καλύτερα «φιλέτα» και πρέπει να αφήσουν κάτω τα χέρια τους. Το Δημόσιο είναι ο μεγαλύτερο τοκογλύφος. Το ΣΔΟΕ έχει κάνει μια έρευνα πως έχουν εκδοθεί εικονικά τιμολόγια. Δεν μπορούν να συλλαμβάνουν ανθρώπους που δεν ευθύνονται. Ας βρουν από τα τιμολόγια ποιος τα δημιούργησε και αυτοί να χρεωθούν τα χρέη. Υπάρχει νόμος που λέει όποιο συμμετείχε έστω και σε πρόσφατη διοίκηση έχει ευθύνη. Αυτό είναι εντελώς άδικο. Κάποιοι ωφελήθηκαν από το θέμα του Ηρακλή, δεν πρέπει να κάνουν πίσω τώρα. Τώρα υπάρχει το πρόβλημα και πρέπει να το επιλύσουμε. Εγώ θα κάνω πολλές επαφές και θα επιληφθώ το θέμα από κοντά. Πρέπει να βρούμε λύση πριν πάρει το γήπεδο το ΤΑΙΠΕΔ. Πρέπει τα παιδιά να μπορούν να αθλούνται. Θα δω τον κ. Παπαθανασάκη μόλις έρθει, πρέπει να μαζευτούμε βουλευτές και να λύσουμε το θέμα. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό το έγκλημα κατά όλων των παιδιών. Εννοείται πως θα έρθω σε επαφή και με τους γονείς. Λύσεις πάντα υπάρχουν, να βρεθούν οι υπαίτιοι αν υπάρχουν και να κάνουμε κάτι. Θα υπάρξει σθεναρότατη αντίσταση. Δεν κάνουμε πέρα στα δύσκολα».

Για το αν έχει δώσει εντολή η Τρόικα:

«Η Τρόικα μου είναι αντιπαθέστατη αλλά μην τα ρίχνουμε όλα σε αυτή. Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ο πιο εγκληματικός νόμος που έχει υπάρξει στο Ελληνικό κράτος. Με νόμο δεν έχουν καμία ευθύνη. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα οδηγηθεί εντός ολίγου στο δικαστήριο που μαζί με άλλους έκαναν αυτό το έγκλημα. Πολλοί βουλευτές δεν διαβάζουν τους νόμους απλά ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος. Η δουλειά του βουλευτή είναι να μελετάει τον νόμο, να έχει άποψη και να κάθεται να τον συζητάει».