«Κάναμε ότι μπορούσαμε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Σαμαράς και μίλησε για το γεγονός πως δεν κατάφερε η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Γ’ εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον εκνευρισμό που είχε:

«Χτύπησα μια πόρτα με δύναμη από τα νευρά μου μετά από την ισοπαλία αλλά και το γεγονός πως δεν κατάφερε η ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση».

 Για την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει την πρώτη θέση:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε να πετύχει ο Άρης τον στόχο του. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, μετά πιστέψαμε πως θα πάρουμε την πρώτη θέση αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Είναι λογικό αυτό. Ο κόσμος του Άρη ήθελε το καλύτερο για την ομάδα και από την στιγμή που δεν πετύχαμε είναι λογικό να τα… «ακούσουμε». Όλοι έχουμε μερίδιο στην αποτυχία».

Για την νωθρή εικόνα της ομάδας:

«Αυτή η εικόνα εμφανίστηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο καθένας ξέρει μέσα του πως δεν υπάρχει διαφορά στα γήπεδα και πως πρέπει να ακολουθούμε μια τακτική σε κάθε ματς. Η ομάδα φαινόταν λίγο αγχωμένη και πρέπει να βάλει ο καθένας στο μυαλό του πως πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για την απογοήτευση που υπήρχε στα αποδυτήρια:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο ματς και όλα τα παιδιά είχαν σκυμμένα τα κεφάλια. Μακάρι να αποτελέσει αυτό ένα μάθημα και να μην γίνει ξανά στην συνέχεια».

Για την περίπτωση να παίξει η ομάδα μπαράζ:

«Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει. Ξέρουμε πως η χρονιά θα  τελειώσει στις 30 Ιουλίου και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Θέλω να πω πως κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και το χειρότερο είναι πως δεν τους ευχαριστήσαμε. Το συγγνώμη είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε και οι φίλαθλοι του Άρη δεν πρέπει να βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν θα συνεχίσει στον Άρη:

«Δεν υπάρχουν συμβόλαια και όλα εξαρτώνται και από την πορεία της ομάδας. Στη Β’ κατηγορία θα γίνεται άλλος σχεδιασμός».

Για το τι παραπάνω είχε ο Πανσερραϊκός από τον Άρη:

«Δεν είχε τίποτα παραπάνω από τον Άρη απλά έδειξε περισσότερη σταθερότητα και ευτύχησε στον δεύτερο γύρω να μην κάνει καμία ήττα πέρα από το παιχνίδι στο Χαριλάου».