«Θέλουμε να παίξουμε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης και τόνισε πως όλες οι ομάδες θέλουν να γίνει κανονικά η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν πρέπει να γίνει κανονικά η αγωνιστική:

«Πρέπει να παίξουμε μπάλα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αναβολή δεν βολεύει κανέναν. Για τις Κρητικές ομάδες που πρέπει να πετάν με αεροπλάνο συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολο να αγωνίζονται Τετάρτες. Μου τηλεφώνησαν από την Σούπερ Λιγκ και τους είπα πως θέλουμε να παίξουμε. Αυτό το εκτιμούν όλοι χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο. Ή σήμερα ή αύριο θα υπάρξει η απόφαση. Νομίζω πως και η ΕΠΟ καταλαβαίνει την επιθυμία όλων».

Για την κατάσταση στον Πλατανιά:

«Είμαστε καλά αλλά έχουμε μερικούς μικροτραυματισμούς. Ξεκινήσαμε καλά αλλά ίσως να περιμέναμε να έχουμε 2 πόντους ακόμα».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Είναι αγαπημένος ο Άγγελος και πολύ σεβαστός. Πάντα μιλάει με καλά λόγια για εμάς και θα μιλάμε με καλά λόγια για αυτόν. Πάντα θα υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα για αυτόν στον Πλατανιά».

Για την φιλοξενία του κόσμου της Κρήτης στην Εθνική ομάδα

«Είναι φιλόξενος λαός οι Κρητικοί και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το ίδιο προσπαθούμε να κάνουμε οι ομάδες της Κρήτης».

Για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είναι άσχημα πράγματα. Ο Πλατανιάς θέλει να μείνει έξω από όλα αυτά. Ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε για την διαιτησία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και ένα παιχνίδι».