«Εκείνη η Εθνική μπορούσε να κερδίσει τους πάντες»!

 Σαν σήμερα 13 χρόνια πριν η Εθνική Ελλάδας ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και με αφορμή αυτό, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, μίλησε στον ArenaFM 89.4.

Όσα είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον ArenaFM 89.4:

«Συγκινούμε κάθε φορά τέτοια μέρα, είμαστε ευλογημένοι από το θεό, όσοι ζήσαμε αυτή την μεγάλη επιτυχία . Δυστυχώς αλλά νομίζω ότι δεν θα το ξαναζήσουμε, μακάρι να γίνει ,αλλά πολύ δύσκολα να ξαναφτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Βέβαια από τότε η Εθνική Ελλάδος έχει πιάσει σε δυο διοργανώσεις και σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και η Εθνική νέων έφτασε δύο φορές στον τελικό. Αυτό έδειξε ότι δεν ήμασταν ένα πυροτέχνημα. Και τώρα τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα είναι μεγάλη διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας αν καταφέρουν τα παιδιά και πάρουν την πρόκριση για τα γήπεδα της Ρωσίας».

Για τον Ότο Ρεγκάγκελ και την πρόσληψη του: «Εμείς είχαμε βγάλει στο σάιτ της ΕΠΟ, πρόσκληση ενδιαφέροντος και ανταποκρίθηκαν μεγάλα ονόματα. Δυο Ισπανοί, δυο Βρετανοί , ο Σκάλα και ο Ότο. Είχαμε καταλήξει στον Σκάλα γιατί μας είχε πείσει περισσότερο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εκείνη η ομάδα πραγματικά μπορούσε και πίστευε ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα. Η Εθνική μετά τις πρώτες νίκες είχε γεμίσει αυτοπεποίθηση! Οι νίκες τους έφεραν όλους πιο κοντά και δημιουργήθηκε μια ομάδα, μια οικογένεια η οποία μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο εκείνη την εποχή».