«Εγώ θα είμαι πρόεδρος»

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την χθεσινή(11/9) γενική συνέλευση αλλά και την ενδεχόμενη συγχώνευση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Θόδωρος Δρακόπουλος:

«Είναι μια ομάδα που είναι «πεντακάθαρη» και έχει και το ίδιο όνομα με μας. Είμαστε στην ίδια πόλη, οι άνθρωποι είναι Ηρακληδείς και μας κάνουν την χάρη, να μας δώσουν μια καθαρή ομάδα για να αναγεννηθεί ο Ηρακλής μας».

Μόνο εσείς θα βοηθήσετε οικονομικά;

«Ο κ.Αντωνέλης μου είχε υποσχεθείς πως αν είναι μια σοβαρή κίνηση, θα βοηθήσει. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος οπότε του απόλυτη εμπιστοσύνη. Άλλος δεν υπάρχει, αλλά αν βγούμε μπροστά με αυτό το εγχείρημα, πιστεύω ότι και ο κόσμος θα βοηθήσει».

Σας ανησυχεί το οικονομικό;

«Νομίζω ότι οι δυο χρονιές βγαίνουν, σε Α’ τοπικό και Γ’ Εθνική».

Γιατί δεν αγοράσατε κάποιο ΑΦΜ;

«Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην αγορά ΑΦΜ. Το να αγοραστεί ένα ΑΦΜ , είναι σαν να αγοράζεις μια εταιρία . Η εταιρία πρέπει να ελεγχθεί, να δούμε τι χρωστάει… Ενώ θα έπρεπε να αλλάξει και το όνομα της. Εδώ ακόμα δεν αλλάξαμε την ΑΕ Ποντίων…

Από την άλλη και να αγοράζαμε μια ομάδα στην Γ’ Εθνική, δεν θα προλαβαίναμε να την φτιάξουμε, οπότε η ομάδα θα παρέμενε εκεί που ήταν. Το ίδιο θα γίνει με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, του χρόνου θα είμαστε στην Γ’ Εθνική, με καθαρό σωματείο, με Ηρακληδείς και όνομα Ηρακλής».

Ποιος θα είναι ο επικεφαλής;

«Εγώ θα είμαι επικεφαλής, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος. Ο νόμος μου το επιτρέπει ,να είμαι πρόεδρος».

 

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον ArenaFM 89.4, o επί σειρά ετών πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος.