Κωσ. Παϊσιάδης: «Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παισϊάδης, αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, μιλώντας για τις προσκλήσεις που εξαντλήθηκαν στο final four της Ρόδου από οπαδούς του Ολυμπιακού, και το πως θα αντιδράσει η πλευρά των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις προσκλήσεις που μοιράστηκαν:

Δίνει μία ανακοίνωση η ΕΟΠΕ και η Ρόδος οτι μπορούν να κάνουν προεγγραφές οι φίλαθλοι σε τρία σημεία της Ρόδου και σήμερα που ξαναπήγαν οι τοπικοί φίλαθλοι της ρόδου να προεγγραφούν, λένε δεν υπάρχουν εξαντλήθηκαν. Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπή και της ΕΟΠΕ ανέφερε ότι απαιτείται φυσική παρουσία για να γίνει προεγγραφή, όμως οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για οπαδικές λίστες συνδέσμων και έχουν καταλάβει όλο το γήπεδο. Κοινώς πήγε ένα άτομο με λίστα 200 ατόμων και έκανε προεγγραφές! Τα 30 40 άτομα που είναι ΠΑΟΚτσήδες και Ηρακληδείς είπε παιδιά συγγνώμη έχουν τελειώσει οι προεγγραφές. Τι συμπεριφορά πρέπει να υπάρξει από εμάς δηλαδή τώρα; Αποκλειστικά σωματεία αφορούσε το περσινό final four στο Παλέ. Διαιτητές βετεράνοι, αθλητές βετεράνοι,. Αυτή η συμπεριφορά ήταν διαφορετική, δεν πήγαν σε σωματεία της Ρόδου. Για μένα που θέλω να είμαι καχύποπτος ισχύει ότι αν μείνουν μερικές προσκλήσεις να τις δώσω. Δεν θα ήταν λογικό σε έναν ημιτελικό όπως είναι τώρα, όπου συμμετέχουν 2 ομάδες της Θεσσαλονίκης και δύο της Αθήνα, να έρθουν μισές προσκλήσεις στην Θεσσαλονίκη;. Όλα αυτά έχουν επηρεάσει την σφαίρα λογικής της ΕΟΠΕ εξαντλήθηκαν μόλις την 2η μέρα των προεγγραφών τα εισιτήρια. Με ασφαλείς πληροφορίες. Είναι ντροπή και εκτός λογικής αυτό το πράγμα.”

Για το αν γνώριζαν αν είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ:

“Σε ένα νησί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους μάλλον. Αλλά δεν τους λες έτσι απλά ότι έκλεισε το γήπεδο.”

Για το αν γεμίσει το γήπεδο με φίλαθλους του Ολυμπιακού:

Θα πάρουμε τα μέτρα μας, δεν θα πέσουμε θύματα, θα κατέβει πάντως η ομάδα γιατί είναι εξοντωτικές οι ποινές, θα δούμε, έχουμε εναλλακτικές.”