Ο Τρ.Σαμαράς «καρφώνει» την Ε.Τσολάκη

Ποιος είδε τον Τρύφωνα Σαμαρα και τον φοβήθηκε! Ο γνωστός κομμωτής μίλησε σε συνέντευξη του για την Ελένη Τσολάκη και όχι μόνο η οποία μάλλον τον τελευταίο καιρό δεν μας τα λέει και πολύ καλά!Μετά την απαξιωτική συμπεριφορά της στην κοπή πίτας του Alpha, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ενισχύσει την «ψωνίστικη» συμπεριφορά της που ακούγεται ότι έχει!Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φέρθηκε με μεγάλη αγένεια στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το κέντρο όπου γινόταν η κοπή όπως ανέφεραν.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς συγκεκριμένα είπε: «Η καθεμία είχε τα κολλήματά της. Η μία δεν ήθελε την άλλη, οπότε λέω κι εγώ οι τρεις μας είναι πολύ καλά.Μεγάλες τραγουδίστριες ήθελαν να βγουν μόνες τους», αποκάλυψε,ενώ η δημοσιογράφος του είπε όσα ακούγονται για μία παρουσιάστρια που δεν ήθελε να είναι μαζί με άλλες, με τον Τρύφωνα να μην το αρνείται και να αδειάζει την Ελένη Τσολάκη! «Δεν έχω κάτι με την Ελένη και ευχαριστήθηκα που με τίμησε αλλά δε νομίζω να την ξανάπαιρνα. Αν ήθελε να φωτογραφηθεί με τις κυρίες γιατί όχι;» είπε και ουσιαστικά αποκάλυψε την απαίτησή της!

Στην συνέχεια κάρφωσε και την Κατερίνα Στικούδη: «Η Στικούδη δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα, είναι μεγάλη σταρ»! Κλείνοντας εξομολογήθηκε πως δύσκολη ήταν και η συνεργασία του με τη Καίτη Γαρμπή. «Είχαμε λίγο θέμα αλλά τα βρήκαμε και έγινε πολύ ωραίο ημερολόγιο».