Την Πέμπτη η κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους γνώριζαν τον Χρήστο Σιμαρδάνης. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα. Ο θάνατός του έγινε γνωστός το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά και από το συγκινητικό μήνυμα της Σεμίνας Διγενή στο Facebook.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με τον σύντροφό του και καλούς του φίλους στο πλευρό του, ανέβαινε τον προσωπικό του «Γολγοθά» όπως συνήθιζε να ζει, με διακριτικότητα. Τα φετινά Χριστούγεννα όμως -τα τελευταία του Χριστούγεννα) ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για εκείνον που συνέχιζε να δίνει μάχη, αλλά αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο Χρήστος Σιμαρδάνης αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, Συγκεκριμένα είχε κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

“Έμεινε μέσα για περίπου 15 ημέρες. Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνηθίζει να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά”, έλεγε τότε πρόσωπο από το περιβάλλον του. Και η αλήθεια είναι πως οι μήνες που ακολούθησαν ήταν δύσκολοι, αλλά εκείνος κατάφερε να μείνει δυνατός και αισιόδοξος ως το τέλος.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη θα γίνει την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, στις 13:45. Οι οικείοι του επιθυμούν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Πολυαγαπημένε μας, καλό σου ταξίδι⚘

Posted by Digeni C Semina on Montag, 12. März 2018