Συνελήφθη ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς

Βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς ο μεγαλοατζέντης, Κριστόφ Ενροτό συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται καθώς τ’ όνομά του εμπλέκεται σε ξέπλυμα χρήματος. Ο Ενροτό διαθέτει λαμπερό πελατολόγιο με ονόματα όπως αυτά των Τιμπό Κουρτουά, Καράσκο, Μιραλάς κλπ.

Μάλιστα σύμφωνα με με την βελγική δικαιοσύνη “…οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος και διαφθοράς σε ό,τι αφορά μεταγραφές ποδοσφαιριστών…”

Ο Ενροτό αυτή τη στιγμή και σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Πριγκιπάτου και ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές. Επίσης, στη Λιέγη συνελήφθη και ο άμεσος συνεργάτης του ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Σενιό.

Αυτή είναι η δεύτερη επιχείρηση των αρμόδιων Αρχών, μετά από εκείνη του Οκτωβρίου, ώστε να βγουν στο φως τα σκοτεινά σημεία που κρύβονται πίσω από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Τον Οκτώβρη, υπενθυμίζουμε πως η δικαιοσύνη είχε μπει στα γραφεία της Άντερλεχτ, της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου, ενώ είχε προβεί σε συλλήψεις άλλων ατζέντηδων σε πλαίσιο των ερευνών.