«Να παραιτηθούν άμεσα, αν θέλω να κάνω κόμμα, θα το κάνω»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην στρατηγός του Ελληνικού στρατού Φράγκος Φρακούλης, μιλώντας για την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-πΓΔΜ, για την θέσπιση νέου ονόματος.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να φρενάρει αυτήν την εφαρμογή άμεσα κιόλας. Παντού ως Μακεδονία θα τους αποδέχονται και εμείς θα λέμε “α είναι Βορεια Μακεδονία, δεν είναι Μακεδονία, προσέξτε πως θα σας το εξηγήσουμε.” Πρέπει να παραιτηθούν άμεσα, όλοι τους. Ο κύριος Καμμένος ας σταματήσει αυτό θέατρο του παραλόγου.

Ναι μιλάω με ονόματα σήμερα, ενώ δεν το συνηθίζω. Ο κύριος Μητσοτάκης επίσης πρέπει να καταθέσει πρόταση μομφής. Άμεσα. Ας σταματήσει να παίζει κρυφτούλι και αυτός. Να κάνουν ότι είναι να κάνουν. Δεν ξέρω τι θα είναι, αλλά ας το κάνουν άμεσα. Τέρμα τα αστεία. Όσον αφορά για το αν θα κάνω κόμμα. Αν θέλω να πάρω άδεια για να δημιουργήσω κόμμα, θα το κάνω, χωρίς να ζητήσω άδεια από κανέναν. Η μόνη άδεια, θα είναι αυτή από τον Ελληνικό λαό. Σλαβοβούλγαροι είναι αυτοί αυτοί.

Κάνουν και πάρτι, πανηγυρίζουν για τη ονομασία. Είμαι εναντίον της βίας ξεκάθαρα προς όλες τις μορφές της, όμως δεν ανέχομαι να μου βρίζουν την νοημοσύνη. Πάνω από το 75% των Ελλήνων, είμαστε εναντίον αυτήν της αισχρής απόφασης. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό Δεν θα καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια.”