«Η προδοσία έγινε πράξη»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος Ελληνική Λύση, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Μπουτάρης είναι ο λαγός του συστήματος. Πριν 2,5-3 μήνες είχε πει ν’ αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου. Άρα κάτι ήξερε ο κυρ Γιάννης, ο οποίος τυγχάνει να εκλέγεται δήμαρχος. Και η ΝΔ αποδεικνύεται ότι είναι μέσα στο ‘κόλπο’. Η ΝΔ είπε ότι θα κάνουν πρόταση μομφής, αφού περάσει το Σκοπιανό.

Αν λάβω υπόψη μου τον κ. Αδωνιάδη, θα πέσω από τον Όλυμπο χωρίς αλεξίπτωτο. Έχει γίνει ο γυρολόγος των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων λέει άλλα απ’ ότι έλεγε πέρυσι. Δεν μας είπε ποτέ η ΝΔ αν συμφωνεί με το όνομα Μακεδονία. Και αυτό γιατί το έχει δώσει η ίδια από το 2008.

Η προδοσία έγινε πράξη. Οι Μακεδόνες ήταν Σλάβοι. Αυτό μας λένε. Η Μακεδονία δεν έχε καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα. Αίρεται η άρνηση της χώρας μας.

Η οικονομική ζημιά που θα πάθει η Μακεδονία είναι τεράστια. Όλα τα προϊόντα θα είναι Σκοπιανών. Οι άνθρωποι είναι τυχοδιώκτες. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει. Χάνουμε μια μάχη γιατί κάποιοι δεν πολέμησαν. Αφού η FYROM και οι πολίτες της θα λέγονται Μακεδόνες, οι κάτοικοι της Μακεδονίας πώς θα λέγονται;

Έχουμε ένα πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό στη χώρα μας ανύπαρκτο.

Αν ένας αρχαιολόγος σκάβει στην Ελλάδα και βρίσκει έναν μακεδονικό τάφο. Πώς θα τον αποκαλέσει; Οι μακεδονικοί τάφοι, που είναι γεμάτη η Μακεδονία μας, θα πρέπει ν’ αλλάξουν όνομα. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Αν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της Μακεδονίας, πάμε σε εκλογές. Ο Καμμένος δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Αν δεν έχεις εργαστεί στη ζωή σου και τα δέχεσαι όλα εύκολα, στο πρώτο στρίμωγμα γονατίζεις. Βγήκαν οι Αμερικάνοι και είπαν ‘μπράβο’ στον Τσίπρα.

Δώσαμε το όνομα Μακεδονία, που εμείς αγωνιστήκαμε αιώνες για να το πάρουμε και χύθηκε αίμα…. Δεν υπάρχει μακεδονικός αγώνας. Μας την είχαν στημένοι όλοι τη δουλειά. Ξεκίνησε η ιστορία το 1945-‘49, κλιμακώθηκε τις δεκαετίες ’50, ’60 και ‘70 και τώρα είμαστε στο peak της προδοσίας.

Πόλεμος είναι, να μην ρίχνουμε τις ασπίδες και μην πιστεύετε κανέναν πολιτικό».