Πατλάκη: «Μακάρι το βράδυ ο ΠΑΟΚ να είναι κυπελλούχος!»

της ΕΛένης Τσαλκατίδου

Ο σημερινός τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεταξύ των οποίων είναι και οι επώνυμοι, οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά τους για μία από τις δύο ομάδες.

Μία από αυτές είναι και η Κλεοπάτρα Πατλάκη, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό» του ΑΝΤ1. Η βορειοελλαδίτισσα παρουσιάστρια παρακολουθεί τα πάντα γύρω από τον αγαπημένο της ΠΑΟΚ και περιμένει με ανυπομονησία το βράδυ, με την ελπίδα ότι η ομάδα της θα είναι αυτή που θα σηκώσει την κούπα.

Η ίδια μίλησε στο arenafm.gr με αφορμή τη σημερινή ημέρα:

«Η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Πατλάκη είναι ημέρα ύψιστης αγωνίας και προσδοκίας. Ο πατέρας μου, 88 ετών πλέον, ο αδερφός μου κι εγώ θα μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, ενώ παράλληλα θα είμαι σε face time από το γήπεδο με Ηλία και Άγγελο, 19 ετών και 9 αντίστοιχα, τα βαφτιστήρια μου στη Θεσσαλονίκη. Όλα έχουν πλέον να κάνουν με τον ΠΑΟΚ και τον σημερινό αγώνα κυπέλλου», σχολίασε αρχικά, για να σταθεί στο ότι:

«Ο ΠΑΟΚ πάει από γενιά σε γενιά και είναι ριζωμένος βαθιά στην ψυχή των οπαδών του. Λαχταρώ να κερδίσουμε, σ’ έναν αγώνα που θ αφήσει πίσω του όλες τις πίκρες της χρονιάς και τις αδικίες».

Όσο για τον αγώνα, είχε να πει: «Επιθυμώ ν’ απολαύσω ένα ωραίο ματς και στο τέλος να πάω σπίτι, για μια ακόμη φορά, χωρίς φωνή, από τις ιαχές με την ασπρόμαυρη ψυχή μου ικανοποιημένη γιατί στο τέλος, ο καλύτερος δικαιώνεται. Και ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν καλύτερος και μακάρι να είναι και κυπελλούχος. ΑΜΗΝ»