Όταν η Ιωάννα Μπέλλα διέπρεπε στα γήπεδα του βόλεϊ (pics)

Αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών και όχι άδικα, αφού η δήλωσή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου περί χαστουκιού προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με την ίδια να σπεύδει να ζητήσει συγνώμη.

Η Σταρ Έλλας με τις εκπληκτικές αναλογίες, που βλέπει τον κόσμο από τα 1.85μ., πολύ πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και πριν η ζωή της παίξει ένα άσχημο παιχνίδι, διέπρεπε στα γήπεδα του βόλεϊ, αποτελώντας και μέλος των Εθνικών ομάδων.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν:

«Έπαιζα βόλεϊ από τα επτά μου. Στην αρχή στον Ποσειδώνα Βέροιας και, μετά, στα 15 μου, στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα με είχε δει ένας μάνατζερ από την Ρωσία και μου κανόνιζε να πάω να αγωνιστώ στο εκεί πρωτάθλημα. Παρότι ήμουν μόλις 45 κιλά, στα όρια της νευρικής ανορεξίας, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνω άμεσα ενδυνάμωση, του άρεσε τόσο η τεχνική μου όσο και ο σωματότυπός μου, αφού έχω σωστές αναλογίες, ψηλά πόδια και είμαι παντού γυμνασμένη», για να προσθέσει:

«Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα νεανίδων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω».

Αυτό ήταν…. Η ίδια πέρασε το επόμενο εξάμηνο της ζωής της καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι γνωστής κλινικής της Θεσσαλονίκης και μία λαμπρή καριέρα στο βόλεϊ είχε τελειώσει πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

Δείτε φωτογραφίες της, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στο liberovolley11.blogspot.com από την εποχή που η Ιωάννα Μπέλλα έδινε το παρών στα γήπεδα του βόλεϊ:

Η πρώτη από αριστερά

Στην πρώτη της ομάδας, τον Ποσειδώνα Βέροιας