Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Ο γάμος της χρονιάς λοιπόν φτάνει σιγά σιγά και δεν είναι άλλος από αυτόν του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Windsor.Πλέον, όμως, ξέρουμε και την ώρα που θα τελεστεί το Μυστήριο. Η λεπτομέρεια αυτή είναι μέρος μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε το παλάτι του Kensington η οποία λέει πως ο γάμος θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και μόλις ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει μια πομπή μεταφοράς κατά μήκος μιας διαδρομής. Από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου θα ξεκινήσουν, αφήνοντας το Κάστρο του Windsor, κατά μήκος της High Street, μέσα από την πόλη του Windsor και ξανά πίσω στο κάστρο.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα δεχθεί τις ευχές των καλεσμένων του στο St George’s Hall, ενώ αργότερα το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση στην οποία θα παρευρεθούν το ζευγάρι και οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι.