Οι ανησυχίες του Ρούνεϊ για την γυναίκα του

Μερικούς μήνες μετά τα παραστρατήματα του άσου της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε για συνοδηγό νεαρή κοπέλα, μάλιστα, την περίοδο που η σύζυγός του κυοφορούσε το τέταρτο παιδί τους. Τώρα νέοι μπελάδες έρχονται για την οικογένεια Ρούνεϊ. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος επιθετικός δεν θέλει η σύζυγός του να συμμετάσχει στο show χορού «Strictly Come Dancing» καθώς φοβάται.

Η Κόλιν σύμφωνα με δημοσιεύματα, παραμένει έξαλλη με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γουέιν βέβαια το ταξιδάκι, βέβαια, των 100.000 λιρών που της πρόσφερε μια χαρά το δέχτηκε και γι’ αυτό το λόγο θέλει να πάρει μέρος στο σόου, καθώς αποτελεί το νούμερο 1 «στόχο» του BBC.

Φίλος του ζευγαριού σχολίασε: «Ο Γουέιν ανησυχεί για πιθανή συμμετοχή της στο «Strictly Come Dancing» για πολλούς λόγους. Βγάζει τα προβλήματά τους στη φόρα ξανά. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά τι συνέβη με την Λουίζ και τον Τζέιμι Ρέντναπ. Η Κολίν, ωστόσο, δε θεωρεί την περιβόητη «κατάρα» ως λόγο για να μην πάει στο παιχνίδι».