Μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν χθες το βράδυ σε έλεγχο 47 ατόμων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών ενώ συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για διάφορα αδικήματα.

Συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και δικυκλιστές αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Αντιγονιδών, Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία. Ελέγχθηκαν 47 άτομα και δύο καταστήματα. Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων», παραβάσεις του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» και πλαστογραφία,  ενώ σε βάρος δύο εξ’ αυτών σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή.

Προσήχθησαν τρεις αλλοδαποί καθώς δεν έφεραν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σχηματίστηκε δικογραφία, εκτός ορίων αυτοφώρου, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για περίπτωση κλοπής κινητού τηλεφώνου που έλαβε χώρα σε προγενέστερο χρόνο. Βεβαιώθηκαν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα οινοπνευματώδη ποτά και λαθραία καπνικά προϊόντα τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εξωτερικοί δίσκοι Η/Υ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο, η νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις που εντάσσονται στο σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν  με αμείωτη ένταση.

Πηγή:thessnews.gr