Λουκέτο σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό!

Η έλευση του στην Ελλάδα και τις ελληνικές τηλεοπτικές συχνότητες πριν από μια 7ετία είχε γίνει με δόξα και τιμή, με μια μεγάλη συναυλία των R.E.M., ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα διοργανώνουν κάθε χρόνο τέτοια μεγάλα events. Όμως τα σχέδια πήγαν γρήγορα στα σκουπίδια.

Το MTV ήταν μια ευχάριστη μουσική συντροφιά, αλλά το 2016 δεν θα βρίσκεται στις ελληνικές συχνότητες. όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος Ρέστη που το είχε φέρει στην Ελλάδα, η συνεργασία με τη VIACOM, την εταιρεία που διαχειρίζεται το franchise, δεν θα συνεχιστεί ως προς αυτό το επίπεδο.

Όπως όμως αναφέρει η ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν ένα νέο κανάλι, με το ίδιο προσωπικό, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν θα μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά.

«Η εταιρία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Networks (VIMN) συνεργάστηκαν στενά και με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη του Nickelodeon και του MTV Greece μέσω της ελεύθερης μετάδοσης και των δύο καναλιών στην Ελλάδα.

Η Viacom αποφάσισε, από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, να διακόψει την ελεύθερη μετάδοση του MTV Greece στην Ελλάδα και να μεταδίδει στο εξής το MTV μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA.

Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία».

Εκτός όμως από το ότι το Nickelodeon θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο κείμενο, η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις» όχι μόνο δεν σκοπεύει να αφήσει τη συχνότητα να πάει χαμένη αλλά αντίθετα θα «χτίσει» κάτι καινούργιο. Έτσι στις αρχές του 2016 θα βγει στον αέρα, στη συχνότητα του MTV GREECE, ένα καινούργιο νεανικό κανάλι με τους ίδιους εργαζομένους και με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές…!»

Πηγή:toratora.gr