Ο «αέρας» γύρισε

Ο ARENA 89,4 FM συνεχίζει την πορεία του. Προς τα εμπρός και προς τα πάνω, όπως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει.

Η τελευταία μέτρηση της FocusBari το επιβεβαίωσε περίτρανα. Και μάλιστα ήρθε να αναδείξει ότι η πρόοδος είναι πια αλματώδης. Στην πόλη και το νομό της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) ο «αέρας» γύρισε.

Τον Απρίλιο του 2018, ο ARENA 89,4 FM ήταν στην τρίτη θέση μεταξύ των αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης (2,6%), όπως και τον Ιούνιο (2,8%), καταγράφοντας όμως ανοδική τάση της ακροαματικότητάς του.

Η τάση έγινε ακόμη πιο αισθητή στην επόμενη μέτρηση, αυτή του Ιουλίου (4,3%). Ήταν η χρονική περίοδος στην οποία ο ARENA 89,4 FM, μετέφρασε το γεγονός σε σύνθημα για την δημιουργία ενός ακόμη πιο ισχυρού προγράμματος: Ενημερωτικού, ψυχαγωγικού, με περιεχόμενο και άποψη, μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.

Στις 21 Οκτωβρίου η άνοδος που όλοι είχαμε ήδη αισθανθεί ότι συνεχίζεται, ήρθε πια επιβεβαιωμένα και καταμετρημένα να πιστοποιηθεί: Ο ARENA 89,4 FM, βρίσκεται πια στη δεύτερη θέση των αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκε από το 2,6% του Απριλίου, στο 6,9% της μέσης ημερήσιας ακροαματικότητας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για την ανταπόκριση και τη στήριξη σας. Και να υποσχεθούμε τούτο μόνο: Τώρα που… ο «αέρας» γύρισε, τα καλύτερα είναι μπροστά. Μείνετε συντονισμένοι.

Για τον ARENA FM 89,4

ο γενικός διευθυντής

Μανώλης Ευστρατιάδης