Έλληνες παίκτες του Survivor εναντίον Τούρκων για έπαθλο έκπληξη! (VIDEO)

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα ntv. com, οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές»  του αντίστοιχου «Survivor» σε έναν αγώνα με έπαθλο ένα live με τα τραγούδια του Fedon.

Την ανακοίνωση του επερχόμενου αγώνα, έκανε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», το οποίο γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο.

«Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι», ήταν το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού στους παίκτες. Όσο για το πότε οι Έλληνες θα δώσουν μάχη με τους Τούρκους «Survivors»; Όπως αποκάλυψε ο Ιλιτζάλι, ο αγώνας για το έπαθλο θα δοθεί την Πέμπτη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τραγουδιστή Φαίδωνα. «Αυτή τη στιγμή οι ‘Ελληνες και Τούρκοι »Survivors» θα αγωνιστούν και οι νικητές θα απολαύσουν ένα απολαυστικό απόγευμα με τα τραγούδια του Fedon», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία τους.

O Fedon γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1946. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας και η μητέρα του από την Αρμενία. Για μία δεκαετία, από το 1962 έως και το 1972 εργάστηκε στον τομέα του κινηματογράφου.  Το 1987 άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη την ταβέρνα «Ζορμπά». Το 1991 άρχισε να τραγουδάει. Στην Τουρκία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και συνηθίζει να τραγουδάει ελληνικά τραγούδια σε ελληνικούς στίχους.

Πηγή:thessnews.gr