Η ξανθιά-πειρασμός της Μαδρίτης που «κόλασε» τον πλανήτη (pics)

Θέαμα… ακατάλληλο για καρδιακούς. Η σαγηνευτική ξανθιά που έκανε το αντρικό κοινό να… παραμιλά, με την «εισβολή» της στον τελικό της Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, διακόπτωντάς τον στο 18΄ μέχρι να «συλληφθεί» από άντρες της ασφάλειας και να απομακρυνθεί από το γήπεδο (για επαναφορά στην «ομαλότητα»), έγινε viral. Και όχι άδικα, με τις «καυτές» φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τα “προσόντα” της σε δημόσια θέα…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για το μοντέλο Κίνσεϊ Βολάνσκι από τη Ρωσία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Η γυναίκα-κόλαση διαφήμιζε στο μαγιό την ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του συντρόφου Βιτάλι Ζντοροβέτσκι. «Vitaly Uncensored» έγραφε το αποκαλυπτικό μαγιό της με μεγάλα γράμματα σε εμφανές σημείο, για ένα διαφημιστικό τρικ, και μια… δωρεάν «καμπάνια», μάλλον χωρίς προηγούμενο.

Το κόλπο με την ξανθιά γυναίκα που εισέβαλε με προκλητικό μαγιό στον τελικό του Champions League

ΚΑΙ… ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η Κίνσεϊ έχει περισσότερους από 400 χιλιάδες ακολούθους στο instagram και αυξήθηκαν με ασύλληπτους ρυθμούς και ιλιγγιώδη νούμερα το τελευταίο τρίωρο…Όσο για το καλύτερο; Ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε με το “σκηνικό” της βραδιάς και δεν δίστασε να της κάνει… πρόταση γάμου (!) μέσω twitter!