Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ στο πλευρό του μικρού Σπύρου

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου (στις 8 μ.μ) στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος. Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Σπύρου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο πλευρό του μικρού θα βρεθεί και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια Κοινωνικής Ευθύνης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, και πέρα από τη δική του συμμετοχή, καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, και όχι μόνο, να στηρίξουν με την παρουσία τους τον φιλανθρωπικό αγώνα των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με την ομάδα βετεράνων Θεσσαλονίκης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Σπύρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα Υγείας.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος

Όποιος δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο και επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στη παραπάνω προσπάθεια, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό της ALPHA BANK (IBAN: GR3201407310882002340000266, Δικαιούχος: Δράγκας Νικόλαος).

Επίσης σημειώνεται ότι όποιος αγοράσει εισιτήριο για τον παραπάνω αγώνα, και επιθυμεί να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας του τμήματος βόλεϊ για την σεζόν 2018-19, θα τυγχάνει ανάλογης έκπτωσης προσκομίζοντας το απόκομμα του εισιτηρίου του φιλανθρωπικού αγώνα».