“Πόλεμος” μαξιλαριών στην Πλατεία Αριστοτέλους

Φτερά και πούπουλα θα γεμίσει για δεύτερη χρονιά η Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μαξιλαροπόλεμου.   

Το φετινό ραντεβού για τη διαφορετική αυτή μάχη με το όπλο τα… μαξιλάρια δίνεται για το Σάββατο 2 Απριλίου στις 12 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την εκδήλωση διοργανώσει το pillowfights και καλεί όλους όσους θέλουν να εκτονωθούν και να παίξουν με τα μαξιλάρια τους, να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Μετά το ξεφάντωμα των περσινών event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φέτος ακόμα πιο ετοιμοπόλεμοι όλοι εμείς στο pillowfights σας περιμένουμε στην πλατεία Αριστοτέλους για τους Θεσσαλονικείς και στις πλατείες Μοναστηρακίου και Trafalgar για τους Αθηναίους και τους Λονδρέζους. Μια μάχη άνευ προηγούμενου, μια εκτόνωση που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά».

Η Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου καθιερώθηκε το 2008 μέσα από το διαδίκτυο και πλέον διοργανώνεται σε περισσότερες από 130 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, κ.α.

Πηγή:newsfish.gr