Δικάζεται ως μέλος σπείρας εκβιαστών ο γιος του Γερολυμάτου

Στο εδώλιο με την κατηγορία του μέλους σπείρας εκβιαστών που έβαζε στόχο μεσίτες και πωλητές ακινήτων κάθισε χθες ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μαζί με άλλα δυο πρόσωπα.

Ο πατέρας του, που τον στήριξε και δημόσια πριν ένα χρόνο (όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση) δεν βρέθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώ η δίκη διακόπηκε για τις 21 Φεβρουαρίου, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων της υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι τρεις άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της έκρηξης από κοινού, της εκβίασης.

Αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να έχει ο 70χρονος πεθερός του Αλέξανδρου Γερολυμάτου, που είναι μεσίτης. Εντολές του μεσίτη εκτελούσε ο πρώην πρωταθλητής body building, ενώ ο 47χρονος γιος του Γερολυμάτου φέρεται να μεσολαβούσε τις περισσότερες φορές. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του και γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει το 2016, βέβαιος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Η δίκη μεταφέρθηκε για τις 21 Φεβρουαρίου.