Διαγωνιζόμενες έφυγαν μαζί και άφησαν σύξυλο τον “Bachelor”

Δεν έχουν προηγούμενο στα παγκόσμια τηλεοπτικά χρονικά αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι “Bachelor” στην βιετναμέζικη τηλεόραση, όταν μία από τις υποψήφιες συντρόφους του διαγωνιζόμενου εργένη, αποφάσισε να εξομολογηθεί τον έρωτά της, όχι στον νεαρό διαγωνιζόμενο αλλά σε μία αντίπαλο συνυποψήφιά της.

Οι «μαγικές» αυτές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του show και μάλιστα την ώρα που ο περιζήτητος εργένης ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την τελική νικήτρια, που θα επέλεγε μεταξύ των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.

Όταν, λοιπόν, ο νεαρός bachelor έκανε σαφές ότι η νεαρή Minh Thu δεν ήταν η τελική του επιλογή, εκείνη αντί να το πάρει κατάκαρδα όπως θα περίμενε κανείς, προέβη σε μία κίνηση που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν.

Πήγε προς το μέρος μίας άλλης διαγωνιζόμενης κι αφού αγκαλιάστηκαν στοργικά για αρκετά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια της εκμυστηρεύθηκε την επιθυμία να φύγουν μαζί από το ριάλιτι, ο εργένης προσπάθησε να μεταπείσει την δεύτερη διαγωνιζόμενη, λέγοντάς της πως αυτή ήταν η κοπέλα που είχε επιλέξει για να είναι μαζί του. Μάταια όμως αφού στο τέλος οι κοπέλες έφυγαν μαζί και εκείνος έμεινε να ψάχνει τον έρωτα.