Απίστευτο: Αυτός είναι ο λόγος που στριπτιτζάδικο έβαζε πρόστιμο στις υπαλλήλους του

Στριπτιτζάδικο έβαζε πρόστιμο στις υπαλλήλους αν δεν έβγαζαν γρήγορα το εσώρουχό τους. Μία Striper μάλιστα κατέθεσε αγωγή για τα χρήματα που της έδιναν και για το γεγονός ότι δεν έπαιρνε το σωστό μερίδιο από τα φιλοδωρήματα.

Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει τα δικά του προβλήματα και τα Strip Clubs δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Κάτι που επιβεβαίωσε το παρακάτω περιστατικό στην Nέα Ζηλανδία. Εκεί λοιπόν η Jessica Clifford κατέθεσε αγωγή ενάντια του «Calender Girls», σύμφωνα με την οποία δεν πληρωνόταν τα προβλεπόμενα χρήματα, ενώ δεν έπαιρνε ούτε το σωστό μερίδιο από τα φιλοδωρήματα.

Μάλιστα στα έγγραφα που κατατέθηκαν αποκάλυψε και τους κανόνες με τα πρόστιμα που υπήρχαν στο συγκεκριμένο μαγαζί. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν αν μία κοπέλα που χόρευε στην σκηνή, δεν είχε βγάλει το στρινγκ της μέχρι την ώρα που θα ξεκινούσε το δεύτερο τραγούδι, θα έπρεπε να πληρώσει 100 ευρώ. Αν έπινε τα ποτά που την κερνούσαν οι πελάτες και μέθαγε το πρόστιμο ήταν 500 ευρώ, ενώ αν γινόταν γνωστό πως είχε χορέψει για ανταγωνιστή τότε θα έπρεπε να καταβάλει 2500 ευρώ.