Ανανιάδης-Γαζή: Ο καβγάς,το αστυνομικό τμήμα,η ανακοίνωση και η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό!

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά το συμβάν με τη μητέρα του γιου του

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, καθώς όπως έγινε γνωστό χθες, μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου έκαναν μήνυση ο ένας στον άλλον.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά το συμβάν με τη μητέρα του γιου του. Ο Άνθιμος δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο με τον μικρό Τιμόθεο, από την ώρα των παιχνιδιών τους στο κρεβάτι.

https://www.instagram.com/p/BlEPuSwB8Jo/?taken-by=anthemmoss

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό, ζητώντας διακριτικότητα και αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως υπήρχαν από την αρχή προβλήματα στη σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου που εκπροσωπεί τον Άνθιμο Ανανιάδη, αναφέρει:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπουν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο.χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκλησή μας.

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη.»