«Θέλει ενίσχυση ο Ηρακλής»

Ο Σάκης Αναστασιάδης  μίλησε στον Arena fm για το ματς με τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε: «Καλό είναι να κοιτάξουμε τα του Ηρακλή πέρα από τη διαιτησία. Το θέμα είναι ότι γινόμαστε πλέον γραφικοί. Όλοι μιλούν για μια εγκληματική οργάνωση, για την ΕΠΟ. Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση να καθαρίσει το τοπίο.

Δε θα χάσουμε και τίποτα αν δε βγούμε Ευρώπη. Προτιμώ αυτό, από το να γελάνε όλοι με το υποτιθέμενο ποδόσφαιρό μας. Έτσι όπως έχουμε καταντήσει. Πρέπει να το πάει μέχρι τέλους ο Κοντονής.

Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα. Αυτοί οι οποίοι είναι εγκληματική οργάνωση και όσοι συνεργάζονται με αυτούς πρέπει να φύγουν.

Ο Ηρακλής πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να κοιτάξει πιο ψηλά. Χτες με απογοήτευσε. Περίμενα να τον δω καλύτερο.

Δεν ξέρω αν είναι ότι λείπει το κίνητρο. Πρέπει να έχεις κίνητρο να διακριθείς. Να μην επαναπαυτούμε στη σωτηρία, γιατί δεν ξέρω αν του χρόνου υπάρξει πάλι μια Καλλονή ή ένας Πανθρακικός.  Του χρόνου θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από τη μέση και κάτω και να έχουμε προβλήμαστα αν αποκοιμηθούμε.»