«Θα προστεθούν κι άλλες ενώσεις στο πλευρό Γραμμένου»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Εχθές έγινε η συνάντηση της επιτροπής των ενώσεων που έγινε με δική μας πρωτοβουλία και από τη FIFA για να επεξεργαστούμε το καταστατικό μας.

 

Ο καθένας μας έκανε  τις τροποποιήσεις και εκφράσαμε τις απόψεις μας. Εξετάσαμε κατ’ άρθρο όλο το καταστατικό και τώρα πρέπει να καταγραφούν οι αλλαγές σε ένα κείμενο. Θα υπάρξει μια συνάντηση της επιτροπής με τους  εκπροσώπους της ΕΠΟ για την ψήφισή του.

Το ουσιαστικό είναι ότι πρέπει να αλλάξει το παρωχημένο καταστατικό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Υπάρχει από όλες τις πλευρές σύμπνοια. Αυτό που θεωρούμε δεδομένο είναι ότι ο ρόλος των ενώσεων ήταν και πρέπει να παραμείνει ισχυρός.

 

Προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι ναι, θα γίνουν εκλογές το Μάιο. Θα το επιδιώξουμε και ο δρόμος άνοιξε με την τροποποίηση του καταστατικού. Έχω την αίσθηση ότι ούτε ο κύριος Κουτσοκούμνης το θέλει. Βλέπω ότι τα πράγματα με τις ενέργειες του κυρίου Γραμμένου έχουν μπει σε ένα δρόμο. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες ενώσεις στο πλευρό του κυρίου Γραμμένου.»