Στη δημοσιότητα το βούλευμα για την παραπομπή Μαρινάκη

Το φως της δημοσιότητας είδε το βούλευμα το οποίο παραπέμπει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη με κατηγορία για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Πλήρη απαλλαγή πρότεινε ο Σταμαδιάνος.

Σύμφωνα με το SDNA ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και άλλοι 27 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι από το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου και επίσημα κατηγορούμενοι.

«1)Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων και για πλημμέλημα σύστασης συμμορίας.

2)Η απόφαση που παραπέμπει σε δίκη τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνολικά 27 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάρθηκε με ψήφους 2-1, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών κ. Σταμαδιάνος, ο οποίος εισηγήθηκε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων. Και το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η μη ομοφωνία στην έκδοση μιας τόσο σοβαρής δικαστικής απόφασης αποτελεί σπάνιο αν όχι πρωτοφανές φαινόμενο στη νομική ιστορία της χώρας.» αναφέρει το βούλευμα.

Πηγή:SDNA