Πρωταθλητές Ελλάδας οι Τζουντόκα του Άρη

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αναδείχτηκε η ομάδα Τζούντο Ανδρών του ΑΣ Άρης. Με απολογισμό τέσσερα χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια, κατέκτησε από την πρώτη κιόλας μέρα, την πρώτη θέση, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Λουτράκι.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο τμήμα τζούντο στο Facebook:

Το Σαββάτο αναδείχτηκαν χρυσοί πρωταθλητές οι Τσοκούρι Δαβίδ -90 kg, Μαλλιαρόπουλος Γιώργος -100, και Αζοΐδη Γιώργος -73, ενώ σήμερα το χρυσό κατέκτησε ο Λευτέρης Παναγιώτου -66. Τα δυο χάλκινα κατέκτησαν οι Καλαθάς Θόδωρος -90kg και Καρακλίδης Δαβίδ +100.
Νίκες πέτυχαν επίσης και οι Μυλωνέλης Θανάσης, Σιρμανίτσας Σωτήρης, Καρακουζίδης Κώστας, Τσόχας Σωτήρης, Γκούτσιος Χρήστος και Τσιμπικάκης Οδυσσέα που έδωσαν στους αγώνες τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν νίκες.

Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών, ήρθε σε συνέχεια της επιτυχίας της ομάδας του Άρεως στο Βούπερταλ της Γερμανίας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων.

Οι προπονητές της ομάδας μας Περικλής Ψαλλίδας, και Τσαβίδης Γεώργιος , ευχαριστούν τον πρόεδρο του Άρη κ. Γιάννη Ψηφίδη, τον έφορο του αθλήματος κ. Θανάση Παπανικολάου , τον Δημήτριο Τριανταφύλλου και φυσικά, την ψυχή αυτής της ομάδας, το Δάσκαλο, Τεχνικό Διευθυντή, κ. Νίκο Μαλλιαρόπουλο.