Προς διαζύγιο Άρης και Βασιλόπουλος!

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του «διαζυγίου» του Παναγιώτη Βασιλόπουλου με την ομάδα μπάσκετ του Άρη. Ο παίκτης παραμένει απλήρωτος εδώ και δύο μήνες, ωστόσο, δεν είναι αυτός ο λόγος που έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την ομάδα.

Πληροφορίες του Arena Fm αναφέρουν ότι οι σχέσεις του αθλητή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν διαρραγεί τον τελευταίο καιρό, κάτι που προκαλεί φοβερή εντύπωση, αφού οι δυο τους έχουν γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες και η παρουσία του Γιαννάκη στον πάγκο αποτέλεσε τον λόγο που ο Βασιλόπουλος ήρθε στην ομάδα.

Ο έμπειρος φόργουρντ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε με σκληρό τρόπο την αντίθεσή του σε αγωνιστικά ζητήματα, κάτι που δεν άρεσε ούτε στην διοίκηση και φυσικά στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφασή του Βασιλόπουλου είναι οριστική κι αμετάκλητη, αφού η επιθυμία του να αποχωρήσει είναι τέτοια που χαρίζει ακόμη και τα δεδουλευμένα του στον Άρη! Ακόμη σε επικοινωνία του Arena Fm.gr με τις εμπλεκόμενες πλευρές, ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατάθεσης προσφυγής, αλλά κοινής συναίνεσης διαζυγίου για αγωνιστικούς και δευτερευόντως για οικονομικούς λόγους.

Πάντως, από την διοίκηση της ομάδας λένε πως ο Βασιλόπουλος θεωρούνταν «φευγάτος» εδώ και καιρό. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε ο Ντουβιέ και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος ψηλός τις επόμενες ημέρες. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από ισπανική ομάδα, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το όλο θέμα θα φέρει στο τραπέζι των συζητήσεων τον μάνατζερ του παίκτη, κ. Πάνου, με τους διοικούντες τον Άρη για να αποφασιστεί ο τρόπος και να ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» Βασιλόπουλου και Άρη.