Ο Ντίνας ανανεώνει και δηλώνει στην “Α”: «Πάμε για νέους τίτλους»

Μια…. υπογραφή μένει για να συνεχίσει και φέτος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο κεντρικός Θάνος Ντίνας, ο οποίος ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα στην «ArenaPress».

Ο έμπειρος αθλητής αναμένεται να έχει το τελικό ραντεβού με την διοίκηση του «δικεφάλου», όπου θα συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβόλαιο του. Το αργότερο μέχρι και Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται να βγει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο ίδιος εκφράζει μέσα από την εφημερίδα «ΑrenaPress» την θέληση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ενώ δηλώνει πως είναι έτοιμος για τους… νέους τίτλους!

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει μια πρώτη συμφωνία με την διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ, αλλά και εγώ, θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά. Έχω πάρει πολλά από αυτή την ομάδα και έχουμε περάσει αυτά τα δυο χρόνια όλοι μαζί, μεγάλες στιγμές» σχολίασε αρχικά για να συμπληρώσει: «Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα ολοκληρώσουμε την συμφωνία. Είναι θέμα χρόνου το όλο θέμα, απομένει ένα ραντεβού με την διοίκηση για να συμφωνήσουμε για το νέο συμβόλαιο».

Ερωτηθείς για το τι προσδοκεί ο ίδιος, είπε: «Με το φετινό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, δείξαμε σε όλους πως η χρονιά του νταμπλ δεν ήταν ένα… πυροτέχνημα. Η διοίκηση έχει βάλει τις βάσεις και φέτος για να πρωταγωνιστήσει ο σύλλογος. Προσωπικά αισιοδοξώ πως και φέτος θα τα καταφέρουμε να φέρουμε τίτλο στην Θεσσαλονίκη. Υγεία πρώτα για όλους και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Παράλληλα φρόντισε να στείλει το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ όπου ανέφερε: «Ότι και να πούμε για τους φιλάθλους,  θα είναι λίγο. Όλοι, ακόμα και οι αντίπαλοι μας, βλέπουνε την ώθηση που παίρνουμε όταν το Παλατάκι είναι κατάμεστο. Εύχομαι φέτος ο κόσμος να μας στηρίξει πιο μαζικά σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και με την στήριξη τους, να καταφέρουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή».