Ο Νίκος Λάσκαρης στον Arenafm 89,4 (audio)

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης, τοποθετήθηκε στον Arenafm 89,4, αμέσως μετά την απόφαση της τακτικής ανακρίτριας κας Χρυσούλας Γκούμα, να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

 

Στον Arena fm 89.4 τοποθετήθηκε ο Νίκος »Λάσκαρης, μετά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια Χρυσούλα Γκούμα και τόνισε

“Για να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτή την ευνοϊκή εξέλιξη αλλά ήταν σημαντικό να γίνει και επίσημα. Παρουσιάσαμε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν αυτά που αναφέραμε ,τόσο καιρό και τώρα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Το σημαντικό είναι πως τελείωσε αυτό το κομμάτι και μπορούμε τώρα να ασχοληθούμε με τα επιχειρηματικά μας θέματα , όπως επίσης και με τον Άρη γιατί έχουμε μείνει πίσω στο πλάνο μας. Αυτό μας έχει αφήσει 18 μήνες πίσω περίπου και πρέπει να ξαναμπούμε δυνατά στο συγκεκριμένο κομμάτι .. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη και θα τα πούμε πίσω στη Θεσσαλονίκη”

Συνεχίζοντας ο μεγαλομετοχος της ΚΑΕ Άρης συμπλήρωσε :

“ Για να πω την αλήθεια δεν με είχε ανησυχήσει η υπόθεση απλά δεν κατάλαβα την διαδικασία. Αν ήμασταν για παράδειγμα στην Αγγλία , αυτή η υπόθεση θα είχε απορριφθεί αλλά στην Ελλάδα οι διαδικασίες είναι διαφορετικές. Από τη στιγμή όμως που το εξήγησαν δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και η υπόθεση τώρα βρίσκεται στα χέρια της”.